ERIKOISTA


Maailman ennätys

Vuonna 1994 Sky Breakers suoritti 12-hengen benji-hypyn joka kirjattiin uudeksi Maailman Ennätykseksi. Hypyssä käytettiin erikoisvalmisteista köyttä joka painoi n. 100 kiloa. Hyppy suoritettiin Helsinki Waterfestivaalien ohjelmanumerona ja paikalla oli kymmeniätuhansia katsojia.

Autobenji

Autobenji-hypyssä köysi kiinnitetään erikois valmisteeseen henkilöautoon. Matkustajat kiinnitetään nelipiste turvavöin istuimiin. Kuljettaja laukaisee auton joka syöksyy 50 metrin korkeudella olevalta lavalta alas. Köysi joustaa n. 400% ja pompauttaa pari kertaa auton takaisin korkeuksiin. Matkustajat saavat tuntea maan vetovoiman ja painottoman tilan tunteen aikana.

Kuumailmapallo Benjihyppy 1800 metristä


Libanon


Malesia


Splash! festival, Saksa


Dubai


Volos, Kreikka


Dominikaaninen tasavalta

Benji-hyppy paikka Dominikaanisessa Tasavallassa sijaitsee Santiagon kaupungin laidalla. Hypyt suoritetaan Rio Yaque joen ylittävältä sillalta joka on noin 30 m korkea.

Bungeewalla, Kenia

Sky Breakers on vienyt benji-hyppy taitoa ja kokemusta myös Afrikan Keniaan. Olemme kouluttaneet henkilökunnan ja olleet mukana suunnittelemassa Bungeewalla nimistä benji-hyppy paikkaa, joka sijaitsee 95 km Nairobista pohjoiseen Sagana nimisessä kylässä. Hyppytorni on 60 metriä korkea ja hypyt suoritetaan Tana joen yllä, joten paikalla on mahdollisuus tehdä myös vesidippejä.
PS. Muista varoa vesikäärmeitä ja virtahepoja dipatessasi. =)

Suomen Matalin Benji

Humoristinen ja huomiota herättävä tapahtuma järjestettiin Porvoossa kesällä 2005. Hypyt suoritettiin noin 5 m korkealta kävelysillalta ja hypyissä käytettävän benji-köyden pituus oli 80 cm. Tapahtuma oli varsin suosittu ja useat kymmenet henkilöt kävivät suorittamassa dippikasteen Porvoo jokeen.

Katso kuvat >>


KAIKKI ACTION MITÄ TARVITSET!
Sky Breakers • 0400-449 421 • skybreakers@kolumbus.fi