BENJI VARIAATIOITA


Sky Voltter

Sky Voltterissa pomppija kiinnitetään valjaiden avulla kahteen sivuilla oleviin kumiköysiin, köydet kiristetään ja pomppija voi suorittaa haluamiaan temppuja ilmassa. Jo aloittelijakin onnistuu volttien suorittamisessa. Pomppija voi suorittaa jopa n. 8 metriä korkeita hyppyjä. Vastaavanlaista laitetta käytetään myös astronauttien koulutukseen heidän harjoitellessa painotonta tilaa. Sky Voltter pomppusysteemiä käytetään myös eri lajien harjoitteluun esim. voimistelu, uimahypyt, freestylehiihto ym.

Pub-benji

Pub-benjissä ohut benji-köysi kiinnitetään juoksijan valjaisiin selkäpuolelle. Osallistuja yrittää venyttää köyttä mahdollisimman pitkälle ja tavoitella esim. pöydällä olevaa palkintoa. Suosittu ohjelmanumero mm. ravintoloissa ja erilaisissa tilaisuuksissa.

Lumilauta-benji

Lumilauta-benji on uusi rinnekisa missä lautailija tai laskettelija laskee jyrkkää rinnettä ja yrittää saada mahdollisimman kovan vauhdin ennen kuin benji köysi alkaa jarruttaa. Lopussa rinne vaihtuu tasaiseksi ja eri etäisyyksillä on palkintoja joita laskija yrittää tavoitella. Mitä pitemmälle laskija pääsee, sitä paremmat palkinnot.


KAIKKI ACTION MITÄ TARVITSET!
Sky Breakers • 0400-449 421 • skybreakers@kolumbus.fi